Thuiszorg Het Hof B.V

Sinds 2006 is Thuiszorg Het Hof B.V. maatschappelijk betrokken waar de zorgbehoevende cliënt centraal staat. Wij zetten ons in voor de welzijn van onze klanten, jong en oud. Wij houden rekening met de culturele en religieuze achtergrond van de zorgbehoevende. Als het nodig is staan onze professionele en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden.
Onze zorg wordt geleverd door professionals, die vanuit betrokkenheid, aandacht en respect verbindingen weten te leggen met als doel bij te dragen aan de zelfstandigheid van de cliënt. We maken daarbij optimaal gebruik van het sociale netwerk van de cliënt zodat deze zelfstandig kan blijven wonen.

Missie
Het is voor ons belangrijk dat elke cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar eigen leefomgeving kan blijven wonen op zijn of haar eigen manier. Wij helpen zorgvragers naar een hogere beleving van gezondheid & welzijn door het bieden van persoonlijke en deskundige zorg met respect voor de eigen levensstijl en levensbeschouwing met het uiteindelijke doel om de zelfredzaamheid te vergroten.

View full post on Demo WebSayfa Solutions

Topics: