Salut Shirts

Al meer dan 35 jaar verwelkomen we mannen in onze winkels om hen op bijzondere gelegenheden – en natuurlijk ook op alle andere dagen – er fantastisch uit te laten zien. Overhemden, broeken, colberts, polo’s en schoenen van de beste Italiaanse kwaliteit, ontworpen in ’s wereld modehoofdstad Milaan, met zorg en passie voor u gemaakt. En nu kunt u in onze nieuwe vestiging aan de Utrechtse Lijnmarkt, hartje stad, kennis maken met onze prachtige collectie.

Natuurlijk zijn er de grote kwaliteitsmerken waaruit u kunt kiezen. Bijpassende manchetknopen, weelderige stropdassen, perfecte schoenen, schitterende overhemden: u vindt het bij ons.

Maar ook als u van een wat lossere stijl houdt – maar nog altijd stijlvol en van hoge kwaliteit – helpen we u graag. Als u de stof wil voelen, uzelf in de spiegel wilt zien of zin hebt in een kopje koffie, kom gerust langs.

Je bent vanzelfsprekend welkom in onze winkels!

Filosofie

“Je mag gezien worden”

Dat is wat wij regelmatig tegen mensen zeggen als we met hen over kleding praten. Het mooie van ons vak is dat we veel bijzondere mensen ontmoeten. Wanneer het echter op kleding aankomt – of dat nu een pak is of een casual outfit – lijken de meeste mensen echter hun best te doen onzichtbaar te zijn en zichzelf tekort te doen.Pakken die niet passen; een broek die, als deze een beetje ingenomen wordt, veel mooier zit; een schouderlijn die omhoog komt; een shirt dat net te groot of te klein is: jammer!

Waarom zou je kleding alleen maar opvatten als iets dat gedragen moet worden, als een omhulsel? Wij zien kleding als een tweede huid, eentje die dan ook in alle opzichten bij je moet passen. Kleur, stijl, belijning: het zijn maar enkele van de vele facetten die bepalen of je iets draagt waarmee je tegelijkertijd jezelf uitdraagt.

 

 

View full post on Demo WebSayfa Solutions

Topics: