Recruiter | Planner parttime (M/V)

Planning in control? Jij geeft het ziekenhuis ruimte! Wil je weten hoe? Als planner of intercedent bij een internationaal bemiddelingsbedrijf voor zorgverleners met een hoofdkantoor in Roosendaal. Deze parttime functie van planner | intercedent geeft jou uitdaging, ontwikkeling en de mogelijkheid deze baan te combineren met thuis of andere bezigheden.

Planner | Intercedent
24 – 36 uur per week
Roosendaal
Salaris, bonus, waardering, uitjes en events

The job
Deze functie van planner | intercedent is bepaald niet saai. De functie is veelzijdig en dynamisch. Jij bent als intercedent de spil tussen opdrachtgevers in de zorg (ziekenhuizen, ouderenzorg, artsen) en medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het matchen van kandidaten met openstaande aanvragen en het verzorgen van administratieve handelingen. Je behandelt werkgeversaanvragen; lost problemen op en handelt naar het commercieel belang van de organisatie. Voor de rapportages zorg jij dat alles correct Nederlands gedocumenteerd wordt. Spelfouten zijn een no go voor jou! Je toont initiatief en mag aanwezig zijn bij toonaangevende events. Omdat dit bedrijf in meerdere landen actief is, kan het zijn dat je ook Engels spreekt richting medewerkers of kandidaten. Dit alles maakt deze parttime functie van intercedent | planner vol met ontwikkeling voor jouw toekomst!

De omgeving
Als parttime intercedent | planner werk je in een internationale omgeving te Roosendaal op de afdeling Werving, Bemiddeling en Communicatie. Je werft zorgprofessionals voor het binnen- en buitenland. Je werkt nauw samen met accountmanagers en alle andere afdelingen binnen deze open, informele en hard groeiende organisatie.

Ideale kandidaat
Wij zien graag een betrokken, proactieve intercedent | planner starten bij deze medische organisatie. Jij bent commercieel gedreven; kan multitasken en bent bereid om doordeweeks 15 avonddiensten per jaar en 4 weekenddiensten per jaar telefonisch bereikbaar te zijn, uiteraard tegen extra vergoeding. We zien graag ervaring als planner of binnen een organisatorische functie.

Reageren?
Door onderstaande sollicitatieknop te gebruiken solliciteer jij op deze functie van Intercedent | Planner. Voeg jouw cv en korte motivatie toe en Rachelle van der Kemp neemt dan snel contact met je op. Je kan ook bij haar terecht met vragen over de vacature. Je kan haar bereiken per telefoon, sms of WhatsApp op 0623186801.

Plaats Roosendaal
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

View full post on Hollanda’da İş Arıyorum | İşci Arıyorum
Bir cevap yazın