Commercieel medewerker sales support (M/V)

 08/09/2017 | Kategori: isariyorum.nl | Etiket:, , , | Yorumlar:(0)

Voor onze opdrachtgever in Coevorden zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker sales support die een bewezen trackrecord heeft in sales en de Duitse taal uitstekend beheerst in woord & geschrift. In deze functie ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor de orderportefeuille van Duitstalige key accounts. Het betreft een baan voor 40 uur per week en de opdrachtgever heeft de intentie je een dienstverband te bieden.

Onze opdrachtgever is een dynamische handelsonderneming die trendy decoratiematerialen en woonaccessoires importeert uit de hele wereld en verkoopt aan klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Affiniteit met handelsgeoriënteerde business is voor deze functie dan ook vereist. De klanten zijn voornamelijk grote tuincentra, doe het zelf ketens, retailers en groothandels.

Als commercieel medewerker sales support ben je verantwoordelijk voor een adequate begeleiding, uitvoering en bewaking van de gehele orderopvolging en de communicatie naar de klant. Van offerte, prijs onderhandelingen tot aan de orderbevestiging, veelal in samenwerking met de zes accountmanagers die werkzaam zijn in de buitendienst. Verder werk je nauw samen met je collega¿s op de binnendienst en je maakt onderdeel uit van een jong en enthousiast team. Het 1 tot 4x per jaar ondersteunen bij internationale vakbeurzen behoort ook tot je functie.

Voor deze afwisselende en verantwoordelijke functie zoeken wij een kandidaat die past in onderstaand profiel:
-In bezit van HBO diploma (voorkeur commerciële richting);
-Aantoonbare sales support ervaring in handelsgeoriënteerde business;
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord & geschrift;
-Kennis van ERP en Excel is vereist;
-Analytisch, klantgericht, inventief, betrouwbaar en flexibel;
-Communicatief sterk, pro-actief en stressbestendig;
-Verkoopkansen kunnen creëren en prijs/conditie/contract onderhandelingen kunnen voeren;
-Ondersteunen bij internationale vakbeurzen

Heb je interesse in deze functie en herken jij je in bovengenoemd profiel, solliciteer dan via onderstaande button en stuur je motivatie met CV.

Plaats Coevorden
Bedrijf Opdrachtgever in Coevorden

View full post on Alle Opdrachten

View full post on Hollanda’da İş Arıyorum | İşci Arıyorum

Yeni ilan: | Eski ilan: