Begeleider (detachering) (M/V)

Ben jij een begeleider die op zoek is naar een uitdaging op een vaste locatie binnen een steady team? Vind jij het prettig om het vaste gezicht te zijn voor mensen met een zware lichamelijke zorgvraag in combinatie met gedragsproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een begeleiders die zich willen inzetten binnen een locatie voor volwassenen in omgeving Enschede. Je verzorgt, verpleegt en/of begeleidt de client bij het vormgeven van zijn leven. Hierbij ondersteun je de persoonlijk begeleider waarbij jij de gevraagde zorg uitvoert en eventuele knelpunten of veranderingen signaleert en bespreekbaar maakt. Je werkt altijd samen met een vaste collega, waarbij je samen verantwoordelijk bent voor de zorg van de client binnen een positief werkklimaat. Samen staan jullie sterk voor de beste zorg! Je werkzaamheden zijn er op gericht dat de cliënten op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten kunnen deelnemen. Je gaat op een professionele wijze het contact aan met de cliënt, zonder verblind te raken in problematiek.

Doelgroep:
De woonvorm bestaat uit clienten met een laag/gemiddeld niveau, waarbij de clienten deels rolstoelafhankelijk zijn. Het zelfstandig kunnen werken en verzorgen met een tillift is daarom een vereiste. Ook hierin kan Randstad jouw faciliteren middels een gecertificeerde opleiding! Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en houdt van een diversiteit aan zorgvragen binnen 1 groep. Agressie kan voorkomen, maar dit richt zich met name op de client zelf door bijv. slaan of wonden toedienen. Sommige clienten kunnen goed communiceren, maar bij sommige clienten zul je het gedrag echt moeten lezen. De woonvorm beschikt nabij over voldoende faciliteiten en activiteiten om de client die persoonlijk zorg te geven, die hij/zij zelf graag wil.

Functie eisen
– Afgeronde zorggerichte opleiding bijv. SPW of SPH minimaal niv. 3
– Je kunt zelfstandig werken
– Je bent flexibel en hebt ervaring met diverse problematieken
– Mogelijkheid tot aanvraag VOG
– Kennis en werkervaring in de Gehandicaptenzorg
– Je hebt een proactieve en positieve houding
– Je bent een aanpakker en past goed binnen een open team

Wij bieden je arbeidsvoorwaarden conform de CAO GHZ FWG 35, afhankelijk van jouw werkervaring. Je wordt ingezet op een vaste locatie, met vaste uren (afhankelijk van jouw beschikbaarheid en wensen).

Als je niet voldoet aan de gestelde opleidingseis wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen, maar kijk dan graag naar de andere vacatures op www.randstad.nl.

Plaats ENSCHEDE
Bedrijf Randstad Zorg

View full post on Alle Opdrachten

View full post on Hollanda’da İş Arıyorum | İşci Arıyorum