Assistent Productieplanner (M/V)

Klaar met je logistieke opleiding of bedrijfskunde opleiding op HBO niveau en wil je meer ervaring opdoen? Dan kun je voor een wereldwijd farmaceutisch bedrijf in Haarlem aan de slag als Assistent productieplanner, voor de periode van een half jaar!

In deze ondersteun je andere planners. Je veel interne contacten met logistieke, productie maar ook commerciele en financiele afdelingen.

Je ben een manusje van alles op het gebied van adhoc logistieke en productie werkzaamheden waaronder:
– Aanmaken en beheren van werkorders en artikelbeheer via een ERP systeem;
– Meewerken aan lean management, Operational Efficiency;
– Uitzoeken van documenten, bestanden koppelen, gegevens verwerken in Excel;
– Achterstand wegwerken bij artikelbeheer;
– Planning van verpaklijnen actueel houden in systemen;
– Rapportages bijhouden;
– Controleren van SOX checks;
– Archiveren.

Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het naast een aansluitende opleiding van belang dat je een zelfstarter bent met begrip van supply chain en planning processen. Je bent een rustig persoon die goed onder stress kan werken. Je bent accuraat in je werk en kunt goed met Excel (verticaal zoeken, koppelen van bestanden) werken. Je vindt het leuk om met cijfermatige data bestanden te werken.

Ben jij pro- actief, analytisch, procesgericht, accuraat, gevoel voor planning, end-to-end denken, begrip voor consequenties van ingrepen in het proces. Herken jij je zelf hierin en durf jij deze veelzijdige baan aan? Reageer dan via de knop "SOLLICITEER".

Plaats HAARLEM
Bedrijf Pharmaceutisch bedrijf

View full post on Alle Opdrachten

View full post on Hollanda’da İş Arıyorum | İşci Arıyorum