Assemblagemedewerkers gezocht in Tilburg! (M/V)

Assemblagemedewerkers voor 40 uur per week gezocht.

Voor een bedrijf in Tilburg zoeken wij assemblagemedewerkers voor 40 uur per week voor een tijdelijke functie van 6 maanden. Het is een baan waarin je in drie ploegen werkt en het start per 16 januari 2017.

Inhoud van het werk:
Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het assembleren van een auto. Tijdens je assemblagewerk zet je onderdelen vast, stel je onderdelen af of sluit je ze aan. Het assembleren gebeurt aan een productielijn. Binnen alle teams worden de werkzaamheden na een bepaalde tijd gewisseld. Er wordt van je verwacht dat je continu meedenkt over een efficiëntere, veilige werkwijze en verbetering van je eigen productieproces.

Functie eisen:
Wij zijn op zoek naar een assemblage medewerker met productie en/of technische werkervaring. Een opleiding of ervaring in de motorvoertuigtechniek is wenselijk. Daarnaast ben je een doorzetter, zelfstandig, kan je goed samenwerken en neem je initiatief. Het is belangrijk dat je een fysiek goede conditie hebt. Spreek je Engels en is het lezen van instructies in het Engelse voor jou geen probleem, dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij interesse en voldoe jij aan het profiel? Reageer dan nu!

Plaats Tilburg
Bedrijf Bekend bij Randstad

View full post on Alle Opdrachten

View full post on Hollanda’da İş Arıyorum | İşci Arıyorum