Adviseur Lenen, Sparen en Verzekeren ABN AMRO (M/V)

 25/10/2016 | Kategori: isariyorum.nl | Etiket:, , , , | Yorumlar:(0)

Spring in het diepe! Spring in de wereld van ABN AMRO. De beste start van jouw verdere loopbaan. Heb jij het lef?!

Werken in de financiële sector, dat is andere koek! Saai? Zeker niet! De afgelopen jaren heeft dynamiek en een verandering in cultuur de ambities sterk aangescherpt. De wens van de klant staat centraal, waarbij iedere dag weer wordt gestreefd naar het verlenen van excellente dienstverlening. Hiervoor zijn wij op zoek naar ambitieuze en klantgerichte toppers, met een natuurlijk gevoel voor serviceverlening. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je iedere dag met een lach naar werk gaat!

OVER DE FUNCTIE

Lenen, sparen en verzekeren is voor veel mensen complexe materie. Zaken waarvoor men niet altijd het geduld heeft om zich uitgebreid in te verdiepen, maar waarmee ze graag snel en efficiënt geholpen willen worden. Denk eens aan tante An die wil weten hoe zij haar geld optimaal kan wegzetten om zoon Jan op zijn achttiende te helpen aan een rijbewijs. En neef Duco die een persoonlijke lening wil afsluiten voor het kopen van een auto, die natuurlijk ook verzekerd moet worden! Vragen, vragen, vragen! Vragen waarbij klanten behoefte hebben aan iemand die hun vraag begrijpt en hierop anticipeert met een passend advies.

OPLEIDINGSTRAJECT

Dit is de start of doorstart van jouw loopbaan! De komende jaren ga je verschillende gecertificeerde opleidingen volgen, die bijdragen aan jouw succesvolle loopbaan. Enkele van de certificaten die je zal gaan behalen zijn de WFT Basis, WFT Schade en WFT Consumptief Krediet.

Je weet het zeker: ABN AMRO kan niet zonder jou en jij bent klaar voor een carrière binnen ABN AMRO. Nu moet je alleen nog voldoen aan een aantal harde eisen. Ten eerste ben jij communicatief vaardig en bijzonder klantgericht. Je hebt deze competenties bijvoorbeeld ontwikkeld bij een callcenter, binnen de retail of horeca of hebt vrijwilligerswerk gedaan waarbij je mensen verbind. Ook ben je in het bezit van minimaal een MBO4 diploma. Daarnaast ben je tussen de 32 en 35 uur beschikbaar en sta je 19 december in de startblokken om te beginnen met de fulltime training. Hiervoor is het belangrijk dat je vóór start je WFT Basis en Schade hebt behaald.

Twee scenario¿s:

· Je bent al in het bezit van de WFT Basis en Schade: gefeliciteerd! Je kan direct aan de slag en laten zien wat jouw toegevoegde waarde is;

· Je bent nog niet in het bezit van de benodigde WFT¿s: in dit geval zal je door Randstad worden opgeleid, zodat je 19 december alsnog van start kunt. Tijdens je studie zal je ook nog eens worden uitbetaald!

Indien je geïnteresseerd bent en meer wil weten over de vacature, neem dan contact op met een van de volgende recruiters: Julien Chatel, Nadine van Waard, Leslie MacLennan, Stefan Hoogendam. Wij zijn bereikbaar op 020-3420910.

Plaats AMSTERDAM
Bedrijf ABN AMRO

View full post on Alle Opdrachten

View full post on Hollanda’da İş Arıyorum | İşci Arıyorum

Yeni ilan: | Eski ilan: